Proběhl VIII. Sněm Českého svazu ochránců přírody

O víkendu 24. a 25. března 2012 proběhl v Domě dětí a mládeže v Ústí nad Labem VIII. Sněm Českého svazu ochránců přírody.

Sněmu největšího ochranářského sdružení v České republice se účastnilo na 130 delegátů, kteří byli zvoleni na krajských shromážděních jednotlivých základních organizací. Vedle delegátů se sněmu účastnila i řada osobností z Ministerstva životního prostředí ČR, AOPK ČR, Českého rybářského svazu a Lesů ČR, s. p.

Delegáti Sněmu mimo schvalování zpráv Ústřední výkonné rady (ÚVR) a odborných komisí Svazu za roky 2009 – 2011, volili na další 3 roky nového předsedu, výkonného místopředsedu, členy ÚVR a členy Kontrolní a revizní komise. Došlo i na částečné změny stanov a vytyčení cílů a usnesení pro další činnost ČSOP.

Předsedou svazu se na další 3 roky stal opět RNDr. Libor Amrozek, výkonným místopředsedou Ing. Karel Kříž a předsedou kontrolní a revizní komise Karel Ferschmann.

ZO ČSOP Šumava měla na Sněmu zastoupení v podobě Jakuba Hromase, který byl zároveň zvolen do Ústřední výkonné rady za Jihočeský kraj.

 

s

Jednání VIII. Sněmu ČSOP

 

RNDr. Libor Ambrozek při kandidátském projevu

 

Ing. Karel Kříž při svém kandidátském projevu

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *